3tusa light - iranybamako

HTML

iranybamako

RZG Adventure Team blogja

Friss topikok

  • Ügyfél: Hajrá Sárgák! Csak ne legyetek rosszabbak 29-nél. (2008.12.16. 11:58) Felmatricázva

Linkblog

3tusa light

2008.10.24. 13:25 RZG - Gábor

2008.10.18. Savoya-Tótkomlós.

Reggel 6 óra Savoya: gyülekezés, nevezés, papírmunka...

Light : ps2, autós terep navigáció, paintball célbalövészet :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első két pont megtalálsa után jött a "becsapós" 3. pont, elindultunk felé mivel 5 pontos feladat volt. (táv GPS szerint 45 km). Biztos, kérdezgedtük, ez nem igazán lehetséges. De azért elindultunk, már Pestre visszatértünk a Lurdy magaslatába hívot Gojo mester, hogy boccccs srácok a 3. pont téves kordináta, mondom az újat. Gyors átprogramozás indulás, telefon megint, boccccs téves, helyesen a következő..., megint átprogramozás... gyerünk.... Itt az elején jócskán megcsúsztunk 1 óra minusz...., a többiek már árkon bokron túl, mivel akit először próbáltak hívni a kocsiba az ki volt kapcsolva... Nem adtuk fel, gyerünk... A pontokat teljesen jól meg lehetett taláni, és tényleg ott volatk ahová írták. (jó pont a szervezőknek)

A versenybe külön kontroll ponotkat építetek be, ahová adott időre oda kellett érkezni. (még egy jó pont). Még egy nagy okosság, délutánra új itiner!!!

Ez most "v" vagy "l" ?

 

 

Nagyon jó helyeken ment a pontvadászat.

Délutáni itener osztás után, újabb technikai probléma, notebook kontra gps... küzdelem az adatokért... újabb 45 perces pausa. Addig is pihentünk a kontorll pontnál. Kávé: 80 Ft (tejjel együtt, csészébe, nem müanyag pohárba)

Miután sikerült elindulni, gyűjtöttük a pontokat... de hamar eljött a napvége és indulni kellett a célhoz.. Sötétbe értünk be a zárás előtt 5 perccel.

Indulhattunk "lövödözni". Az esti hidegbe már melegíteni kellett a golyókat, de azrét sikerült.

 

 

 

 

És végre jött az est fénypontja a megérdemelt vacsora.. Hmmm. nagyon finom volt. Igazi házias izek, nem műkaja. Mindeki odági volt meg vissza.

Eredmény: összesített harmadik hely.... nem is rossz., lehetett volna jobb is ha nincsenek problémáink. De sokat tanultunka a napból.

 

A nyertesek az Újterevezés csapat.

 

 

 

Este 10 után indulás haza vár ránk még egy 250 km.

Több kép: www.iranybamako.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iranybamako.blog.hu/api/trackback/id/tr8729690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása